open-discussion > Deterministic tracking submitted, not running
Showing 1-8 of 8 posts
Display:
Results per page:
Oct 3, 2016  07:10 AM | Sun Lee
Deterministic tracking submitted, not running
Dear all

Hi, 
recently I started DTI analysis and used PANDA. 
However, I always have problem in deterministic track analysis. 
As you see in the attached picture, jobs are only submitted and not started. 
As no jobs were failed, there is no failed log file. 

How can I solve this problem?

Thanks in advance.

Bests,
Inseon
Attachment: PANDA_error.jpg
Oct 4, 2016  06:10 PM | Zaixu Cui
RE: Deterministic tracking submitted, not running
Hi,

You should set subjects IDs for all subjects.
I have seen the the content of IDs is [], you should set integer IDs for each subjects, for example: [1 2 3].

Zaixu
Oct 5, 2016  12:10 AM | Sun Lee
RE: Deterministic tracking submitted, not running
Dear Zaixu
 
Hi, thanks for your reply.
For Subjects IDs, I put .PANDA file from preprocessing as mentioned in Manual.
And also when I tried with [1:6] for same analysis, identical error occurred.
 
What can I do now?
 

Bests,
Inseon
 
Oct 5, 2016  04:10 AM | Zaixu Cui
RE: Deterministic tracking submitted, not running
Dear Inseon,

Please send the logs to me. It's a fold named 'Tracking_logs'.

Best

Zaixu
Oct 5, 2016  05:10 AM | Sun Lee
RE: Deterministic tracking submitted, not running
Dear Zaixu 

Hi, could you please let me know your email address? 
cuizaixu19891201 @nospam@ gmail.com doesn't work. 

Bests,
Inseon
Oct 5, 2016  06:10 AM | Zaixu Cui
RE: Deterministic tracking submitted, not running
Hi,

My email is zaixucui@gmail.com

Best wishes

Zaixu
Feb 22, 2018  10:02 AM | tkd - Western University
RE: Deterministic tracking submitted, not running
Can not detect number of b0 for this data. As such, Travis and network sub-folders were empty. Thanks in advance for your help.
Feb 27, 2018  02:02 PM | cui zaixu
RE: Deterministic tracking submitted, not running
Please check your data. There is no b0.