help > Problem on statrting wfu_pickatlas
Showing 1-2 of 2 posts
Display:
Results per page:
Oct 3, 2018  01:10 AM | Sung-en Chien
Problem on statrting wfu_pickatlas
Hello,

I got the following errors when trying to start wfu_pickatlas.
It appeared after choosing atlas type with GUI.
Anyone know why?

My OS: mac OS high sierra 10.13.6
Matlab: matlab 2017b
SPM: SPM12
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Invalid MEX-file '/Applications/WFU_PickAtlas_3.0.5b/wfu_tbx_common/spm_lite/spm_existfile.mexmaci64':
dlopen(/Applications/WFU_PickAtlas_3.0.5b/wfu_tbx_common/spm_lite/spm_existfile.mexmaci64, 6): Library not
loaded: @loader_path/libmex.dylib
Referenced from: /Applications/WFU_PickAtlas_3.0.5b/wfu_tbx_common/spm_lite/spm_existfile.mexmaci64
Reason: image not found.

Error in spm_vol>subfunc (line 109)
if ~spm_existfile(p),
Error in spm_vol>subfunc1 (line 84)
v = subfunc(P(i,:));
Error in spm_vol>subfunc2 (line 70)
V = subfunc1(P);
Error in spm_vol (line 54)
V = subfunc2(P);
Error in wfu_get_atlas_list>lookup (line 60)
iheader=spm_vol([atlas_path ImageName]);
Error in wfu_get_atlas_list (line 31)
[A] = lookup(atlas_path, T, I, O, N);
Error in wfu_pickatlas>Initialize (line 214)
[Atlas]=wfu_get_atlas_list(handles.data.SelectedAtlasType.subdir, ...
Error in wfu_pickatlas (line 55)
Initialize(fig, [], handles, varargin{:})
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Any advice would be much appreciated.
Many Thanks!

SC
Oct 3, 2018  07:10 PM | Sung-en Chien
RE: Problem on statrting wfu_pickatlas
I figure it out. All I need to do is move the path of SPM to the top. 
Many thanks.